Wie zijn wij? » Betaalbare bouwtekeningen voor iedereen » Ik Wil Een Bouwtekening .nl

Over Ik Wil Een Bouwtekening .nl – betaalbare bouwtekening voor iedereen

IkWilEenBouwtekening.nl

Wie zijn wij?

Ik Wil Een Bouwtekening .nl is een jonge onderneming. Door onze opgebouwde kennis en kunde kunnen wij met onze frisse blik sneller werken dan traditionele bureaus. Dit merkt u niet alleen in de portemonnee, maar ook in de wijze waarop wij uw bouwtekeningen uitwerken. Het ervaren in 3D is bijvoorbeeld inclusief in onze prijs, zo laten wij u van te voren al in 3D ervaren hoe uw droom eruit zal komen te zien.

Onze visie. Alles begint met klaar staan voor onze bezoekers en klanten. Wij vinden het uiterst belangrijk dat we jou iedere werkdag gratis advies kunnen geven!

Ik Wil Een Bouwtekening heeft als uitgangspunt dat je met een beperkt budget het maximale uit je verbouwing kunt halen. Dat begint met een goed ontwerp en eindigt met verbouwing volgens plan. Maar een goed plan, ontworpen door een architect lijkt onbetaalbaar. Vaak is het imago van een architect vooral duur, en lijkt zijn of haar advies dan niet te passen in een toch al krap budget.

Om het maximale uit je budget te halen streeft Ik Wil Een Bouwtekening ernaar om meer ruimte en tijd te geven voor het ontwerpen, en besparen we tijd op de technische uitwerking door knappe koppen in te zetten voor automatisering. Wij noemen dat “Democratisch tijd besparen”. Iedereen heeft recht om de vruchten te plukken van iets dat vanzelf gaat. Daardoor blijft er meer tijd over om te ontwerpen, hoef jij minder te betalen voor een architect en verandert je huis in thuis.

Laten We Kennismaken!

Voor Wie Doen Wij Dit?

Onze Missie

Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed bouwkundig ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: thuis!

Naast onze efficiëntere werkwijze geniet u bij ons van het voordeel dat onze tekenaars onafhankelijk zijn en enkel úw belangen behartigen. Dit voorkomt onverwachte situaties met uw aannemer op een later moment. Verwachtingen zijn helder en uw wens wordt gerealiseerd.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende bouwtekeningen:

– Bouwtekening
– Kapplan
– Doorsnee tekening
– Kapconstructie
– Plattegrond verdieping
– Constructieve gegevens
– Bouwtekening van indelingswijziging
– Bouwaanvraag tekeningen
– Overzicht tekeningen
– Elektra indeling
– Plattegrond

Reviews

Onze Klanten Zijn Ons Visitekaartje

Uw mening en ervaring bepaalt onze kwaliteit.

Tijs
Tijs
2023-05-23
Teun de tekeningen voor de volledige verbouwing van onze woning laten maken, o.a. voor de dakopbouw, het verwijderen van een draagmuur, plaatsing van nieuwe kozijnen, verplaatsing van de badkamer en wijziging van de huidige indeling van de woning. Ontzettend fijn en vloeiend proces doorlopen, waarbij tevens de vergunningsaanvraag uit handen werd genomen. Enorm tevreden.
Cees de Vries
Cees de Vries
2022-10-03
Teun maakt hele goede tekeningen voor een zeeeeer schappelijke prijs. zeker een aanrader mocht je een uitbouw-, verbouw- of nieuwbouwtekening willen laten maken!!!
Kevin Blankestijn
Kevin Blankestijn
2022-08-02
Top service savonds ook bereikbaar en wijzigen geen probleem
Marc Swaager
Marc Swaager
2022-07-22
Betrouwbaar, goede prijs en met Teun kan je afspraken maken.
Jeroen Jak
Jeroen Jak
2022-07-10
Een goede ondersteuning en prima bouwtekening geleverd voor een aanbouw, ook voldoende mogelijkheden om onze eigen wensen hierin te verwerken.
maartje romein
maartje romein
2022-01-03
Echt een top tekening, snel gekregen ook.
S M
S M
2021-10-10
Geweldige service, snel contact en mooie deskundige tekeningen
.

Altijd De Hoogste Kwaliteit

Onze Service Maakt Het Verschil

Het zelf maken van een bouwtekening is, tenzij u een bouwkundige opleiding hebt gehad, een lastige klus.

Een bouwtekening moet aan vele specifieke eisen voldoen en kan alleen worden gebruikt voor een vergunning als aan al deze eisen is voldaan. Wanneer u via ons een tekenaar inschakelt, bent u ervan verzekerd dat aan alle eisen wordt voldaan. Als u via ons een tekenaar inschakelt regelen we naast bouwtekeningen ook een vergunningsaanvraag voor u. U kunt de kostbare tijd dan aan andere zaken besteden.