Uw Woning Verbouwen? » Offerte In 30 Minuten » IkWilEenBouwtekening .nl

Aanbouw en Verbouw

Uw Aanbouw Getekend Door IkWilEenBouwtekening.nl

Aanbouw En Verbouw Van Uw Woning

U wilt graag een aanbouw of verbouw aan uw woning toevoegen. Alleen is nog onduidelijk hoe deze eruit komt te zien. Zorg voor een transparante kijk op uw wens zodat u en uw toekomstige aannemer weet wat er gemaakt dient te worden.

Een grotere woonkamer of een extra grote leefkeuken. Een aanbouw aan uw woning maakt het u een stuk comfortabeler. Het is altijd aan te raden om van deze aanbouw een bouwtekening te laten maken. Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de aan- of uitbouw, de dikte van de isolatie, het type kozijnen: dit soort technische zaken worden verwerkt op een bouwtekening. Er is dan voor de aannemer geen ruimte voor een eigen invulling, waardoor u ook krijgt waarvoor u betaalt.

verbouwing oegstgeest

Vrijblijvende Offerte In 30 Minuten

Bouwtekening Aanbouw Of Verbouw Laten Maken

De bouwtekening oftewel bestektekening vormt dus het contractstuk met uw aannemer. Daarnaast kan het zijn dat u een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) moet aanvragen bij uw gemeente. Doe zelf de vergunningscheck op Omgevingsloket Online. Is het u allemaal te ingewikkeld? Vraag het dan na bij uw gemeente.

Heeft u wel een vergunning nodig? Dan is het sowieso verstandig na te vragen of uw plannen gerealiseerd mogen worden.

Een bouwtekening van een aanbouw is dus meer dan alleen een plattegrond en een aanzicht. Welke informatie dient er dan op een bouwtekening te staan?

Op de bouwtekening van een aanbouw en verbouw staat de volgende informatie:

  • Plattegrond bestaande situatie
  • Plattegrond nieuwe situatie
  • Gevelaanzichten bestaande situatie
  • Gevelaanzichten nieuwe situatie
  • Doorsnede bestaande situatie
  • Doorsnede nieuwe situatie
  • Detailtekeningen
  • Situatie tekening
  • Materiaal- en kleurenschema

Wanneer de gemeente u ook vraagt om een constructieberekening kunt u tevens hier terecht. IkWilEenBouwtekening.nl biedt u op aanvraag constructieberekeningen voor vaste prijzen. Voor meer informatie over deze berekeningen kunt u terecht op onze pagina voor constructie berekeningen.

Wilt u weten welke tekeningen u nodig hebt voor het aanvragen van een vergunning bij een bepaalde verbouwing? Kijk dan op onze pagina ‘vergunningen‘.

Wanneer u direct een bouwtekening aan wilt vragen kunt u terecht op onze aanvraag-pagina.

Reviews

Wat Vinden Onze Klanten?

Uw mening en ervaring bepaalt onze kwaliteit.

Tijs
Tijs
2023-05-23
Teun de tekeningen voor de volledige verbouwing van onze woning laten maken, o.a. voor de dakopbouw, het verwijderen van een draagmuur, plaatsing van nieuwe kozijnen, verplaatsing van de badkamer en wijziging van de huidige indeling van de woning. Ontzettend fijn en vloeiend proces doorlopen, waarbij tevens de vergunningsaanvraag uit handen werd genomen. Enorm tevreden.
Cees de Vries
Cees de Vries
2022-10-03
Teun maakt hele goede tekeningen voor een zeeeeer schappelijke prijs. zeker een aanrader mocht je een uitbouw-, verbouw- of nieuwbouwtekening willen laten maken!!!
Kevin Blankestijn
Kevin Blankestijn
2022-08-02
Top service savonds ook bereikbaar en wijzigen geen probleem
Marc Swaager
Marc Swaager
2022-07-22
Betrouwbaar, goede prijs en met Teun kan je afspraken maken.
Jeroen Jak
Jeroen Jak
2022-07-10
Een goede ondersteuning en prima bouwtekening geleverd voor een aanbouw, ook voldoende mogelijkheden om onze eigen wensen hierin te verwerken.
maartje romein
maartje romein
2022-01-03
Echt een top tekening, snel gekregen ook.
S M
S M
2021-10-10
Geweldige service, snel contact en mooie deskundige tekeningen

Altijd De Hoogste Kwaliteit

Onze Service Maakt Het Verschil

Het zelf maken van een bouwtekening is, tenzij u een bouwkundige opleiding hebt gehad, een lastige klus.

Een bouwtekening moet aan vele specifieke eisen voldoen en kan alleen worden gebruikt voor een vergunning als aan al deze eisen is voldaan. Wanneer u via ons een tekenaar inschakelt, bent u ervan verzekerd dat aan alle eisen wordt voldaan. Als u via ons een tekenaar inschakelt regelen we naast bouwtekeningen ook een vergunningsaanvraag voor u. U kunt de kostbare tijd dan aan andere zaken besteden.