Constructieberekening » ikwileenbouwtekening.nl

Constructieberekening

Een Bouwtekening Nodig?

Constructieberekening

Indien u voor een vergunningaanvraag bouwtekeningen nodig hebt, dan worden er in een aantal gevallen door de gemeente ook gevraagd om constructieberekeningen of een constructierapport aan te leveren. In een constructie berekening wordt de constructie doorgerekend. In een rapport wordt aangegeven of de constructie aan de wettelijke eisen voldoet. Naast vaste tarieven voor bouwtekeningen biedt ikwileenbouwtekening.nl ook constuctieberekeningen voor vaste prijzen. Deze prijzen verschillen per situatie, zie onderstaande tabel:

Berekening Tarief (inc BTW)
Dragende muur verwijderen333,-
Dakkapel500,-
Dakterras500,-
Aanbouw865,-
Uitbouw865,-
Erker650,-
Carport575,-
Serre575,-
Tuinhuis690,-
Schuur763,-
Overkapping500,-
Veranda500,-
Garage600,-

 

Als u een aanvraag voor een constructieberekening wilt doen, geef dan het type berekening aan in het opmerkingenveld.Deze tarieven gelden voor de gevallen waarin correcte en volledige tekeningen aanwezig zijn. Onze constructeur heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn. Uiteraard wordt u als consument daar van tevoren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten. Het rapport wordt digitaal aangeleverd

Een Bouwtekening Nodig?

Waarom Kiezen Voor Ons

Bij een verbouwing of aanbouw zijn bouwtekeningen van belang voor een goed en gestructureerd bouwproces. Niet alleen legt u van tevoren precies vast wat er veranderd gaat worden aan uw woning, voor grotere bouwprojecten hebt u ook een bouwtekening nodig bij het aanvragen van een vergunning.

Gestructureerd bouwproces

Transparante en duidelijke communicatie

Ervaar uw toekomstige bouwwerk in 3D met onze VR bril

Altijd de goedkoopste en directe beschikbaar